Вівторок, 23.04.2024, 21:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

               

Традиційно, феєрія зимових канікул у Кобеляцькому районному Будинку дитячої та юнацької творчості ім. Миколи Касьяна завжди розпочинається  головною районною ялинкою, яка уже вдванадцяте щорічно запрошує на новорічне дійство дітей району. Цього річ до уваги глядачів творчий колектив Будинку творчості представив новорічну казку «Коза-Дереза» в оригінальній обробці, в постановці якої взяли участь 95 юних артистів – учасників художньої самодіяльності позашкільного закладу. На початку дійства з ювілейною казкою усіх присутніх привітали Дід Мороз (Божко Олександр) та  Снігурочка (Сабадирь Валентина):

Чарівна казка родом з Кобеляк,

Колись давно вона розпочала свій хід,

І повен оберт обійшов Пан Зодіак, ... Читати далі »

Переглядів: 861 | Додав: maryna | Дата: 07.02.2015 | Коментарі (0)

Традиційно, уже 5-й рік підряд Будинок дитячої та юнацької творчості проводить урочистості в день Святого Миколая . Саме в цей день завжди наш кобеляцький Чудотворець Микола Андрійович Касьян влаштовував концерти для кобелячан, дарував дітям і дорослим свято, радість і добро. Творчий колектив РБДЮТ, що гордо носить імя великого лікаря,  продовжує його святу традицію, тож нинішній Миколай не виключення.  У рамках літературної вітальні «Сяйво»  19 грудня  в приміщенні Будинку творчості відбувся святковий концерт «Чудотворець Миколай» , присвячений нашому славному земляку Миколі Касьяну.

Батьки і діти й гості на свято зібрались,

Щоб веселилось, мріялось, співалось,

Бо нині Миколай у гості завітав,

Нехай так буде, як Касьян  заповід ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: maryna | Дата: 05.02.2015 | Коментарі (0)

На початку грудня Полтавський обласний центр естетичного виховання учнівської молоді  організував обласний відбірковий тур фестивалю «Святого Миколая 2014» і оголосив конкурс дитячих робіт декоративно – ужиткового мистецтва «Новорічна Еко Іграшка». Відділ декоративно – ужиткового мистецтва Кобеляцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості ім.. Миколи Касьяна представив роботи 14 своїх вихованців : Чудненко Каміли, Колісник Дар’ї, Москаленко Анастасії, Науменко Ростислава,  Зінченко Анни, Чепіжної Тетяни, Дрофи Віталія, Деркач Анастасії, Гриценко Лізи, Янчі Анни, Уткіної Вікторії, Ясинської Дар’ї, Кропивки Софії, Лисак Анастасії.

Підсумки конкурсу та відзначення найкращих робіт відбулося у січні 2015 року. Членів журі обласного конкурсу вразили справжні шедеври , що   створили своїми руками  наші гуртківці. І, як наслідок,  ... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: maryna | Дата: 05.02.2015 | Коментарі (0)

ОСІННІ  КАНІКУЛИ  У  БУДИНКУ  ТВОРЧОСТІ

Осіння пора радує нас нині не тільки своєю красою і щедротами, а й хорошою погожою дниною. Та ще й осінні канікули цьогоріч збільшилися рівно вдвічі. Чудово!!! Хочеш – спи досхочу, хочеш – гуляй, скільки заманеться, а хочеш – дивися мультики з ранку до вечора… І ніяких тобі уроків! Але який від цього байдикування толок?.. День поспав – виспався, гуляти якось ні з ким – скучно, мультики набридли вже…  Що робити? Є ідея! Якщо хочеш цікаво і з користю провести канікули – вирушай до районного Будинку дитячої та юнацької творчості ім. Миколи Касьяна! Ми так і зробили і тепер хочемо поділитися з вами своїми враженнями.

Понеділок, як то кажуть, день важкий, особливо якщо починаєш якусь справу, але не для керівників та гуртківців РБДЮТ. Тож веселі канікули стартували вдало і легко, а розпочала їх розважально-ігрова програма « ... Читати далі »

Переглядів: 391 | Додав: maryna | Дата: 12.11.2014 | Коментарі (0)

ВКЛОНИЛИСЬ  ПАМ`ЯТІ  МИКОЛИ  КАСЬЯНА

Знов сумно осінь листом закружляла,

І затуманилось, і задощило враз,

5 років вже пройшло, як лікаря не стало,

Славного Касьяна не стало поміж нас.

А рідне небо проводжає журавлів,

В жовту вуаль убралось рідне місто.

Про Кобеляки чути тихий спів                 

І ми зібрались знов на цьому місці.

Зібралися, щоб уклонитись патріоту,

Сину Великому Великої Держави,

Подякувать за самовіддану роботу,   

Віддати честь йому, любов і славу!

28 жовтня відбувся траурний мітинг, приурочений дню пам’яті нашого славного земляка, Академіка, Народного лікаря СРСР, Заслуженого лікаря України, лікаря вищої категорії  Миколи Андрійовича Касьяна .

 

 

Захі ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: maryna | Дата: 03.11.2014 | Коментарі (0)

«ГЕРОЇ  НЕ  ВМИРАЮТЬ» … Під такою назвою 2 вересня 2014 року у приміщенні районного центру культури та дозвілля відбувся захід з нагоди вручення посмертно ордена «За мужність» III  ступеня нашому земляку Ситяєву Юрію Миколайовичу, що загинув при виконанні бойового завдання в Донецькій області.

Орден матері загиблого вручав голова Полтавської обласної державної адміністрації Бугайчук Віктор Михайлович.

Захід підготували і провели керівники та гуртківці Кобеляцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості ім. Миколи  Касьяна.

Сценарій підготувала культорганізатор Кобеляцького РБДЮТ Кузема В.С.

                                                   & ... Читати далі »

Переглядів: 390 | Додав: maryna | Дата: 09.09.2014 | Коментарі (0)

1 вересня 2014 року у Кобеляцькому районному Будинку дитячої та юнацької творчості ім. Миколи Касьяна відбулася  нарада педагогічних працівників творчого колективу.

Директор позашкільного закладу Сабадирь Галина Вікторівна привітала всіх з початком нового навчального року і представила колективу молодих спеціалістів  - Куртку Аліну Сергіївну, керівника вокальних гуртків та Тереніну Ярославу Миколаївну, керівника хореографічної студії.

На порядку денному педагогічної ради розглядалися питання:

  • Звіт про виконану роботу Кобеляцького РБДЮТ  за 2013 – 2014 навчальний рік ( доповідала директор РБДЮТ Сабадирь Г.В.);

Затвердження перспективного плану роботи позашкільного закладу на новий 2014 – 2015 навчальний рік.

Переглядів: 326 | Додав: maryna | Дата: 09.09.2014 | Коментарі (0)

КОНФЕРЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ РАЙОНУ

27 серпня відбулася конференція педагогічних працівників району, у якій взяли участь і керівники гуртків Кобеляцького РБДЮТ ім. Миколи Касьяна.

Грамотою Кобеляцької районної державної адміністрації та районної ради за сумлінну працю у вихованні підростаючого покоління була нагороджена керівник гуртків Кобеляцького РБДЮТ  екологічного спрямування Калитка Марина Петрівна. Вітаємо її з нагородою!

Творчий колектив Будинку дитячої та юнацької творчості у цьому році  поповнили  молоді спеціалісти. Ми щиро вітаємо  у своїх творчих лавах Тереніну Ярославу Миколаївну – керівника гуртків хореографічного спрямування та Курту Аліну Сергіївну – керівника вокальних гуртків! Успіхів вам у роботі!

В урочистостях були задіяні гуртківці Кобеляцького РБДЮТ ім. Миколи Касьяна, вихованці клубу художнього читання «Калинонька» Прідан Анастасія та Пищита Денис.

... Читати далі »

Переглядів: 265 | Додав: maryna | Дата: 02.09.2014 | Коментарі (0)

ОЗДОРОВЛЕННЯ  - 2014  У  КОБЕЛЯЦЬКОМУ  РБДЮТ ім. МИКОЛИ КАСЬЯНА

Час біжить невпинно, ніби дикий кінь, як не старайся – не зупиниш. Ось уже й спливає до кінця перший місяць літа – рум`яний та веселий червень. Літні канікули вирують на повну силу – триває оздоровчий період школярів.

Днями завершилася оздоровча кампанія і в Кобеляцькому районному Будинку дитячої та юнацької творчості ім. Миколи Касьяна. При позашкільному закладі майже три  тижні працював профільний оздоровчий табір «Барвінок», який у цьому році святкував своє 11-річчя. Нинішнім літом червневої пори у «Барвінку» оздоровилося 40 завзятих хлоп’ят і дівчат – веселих барвінчат. Девізом нашого табору на протязі всіх подорожей-мандрівок була незмінна речівка:

Раз, два – кличе літо,

Ми барвінка дружні діти!

Три, чотири – усміхнись

І до сонця п ... Читати далі »

Переглядів: 346 | Додав: maryna | Дата: 02.09.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 18 19 20
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz