Середа, 24.04.2024, 21:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 12 » ОСІННІ КАНІКУЛИ У БУДИНКУ ТВОРЧОСТІ
12:51
ОСІННІ КАНІКУЛИ У БУДИНКУ ТВОРЧОСТІ

ОСІННІ  КАНІКУЛИ  У  БУДИНКУ  ТВОРЧОСТІ

Осіння пора радує нас нині не тільки своєю красою і щедротами, а й хорошою погожою дниною. Та ще й осінні канікули цьогоріч збільшилися рівно вдвічі. Чудово!!! Хочеш – спи досхочу, хочеш – гуляй, скільки заманеться, а хочеш – дивися мультики з ранку до вечора… І ніяких тобі уроків! Але який від цього байдикування толок?.. День поспав – виспався, гуляти якось ні з ким – скучно, мультики набридли вже…  Що робити? Є ідея! Якщо хочеш цікаво і з користю провести канікули – вирушай до районного Будинку дитячої та юнацької творчості ім. Миколи Касьяна! Ми так і зробили і тепер хочемо поділитися з вами своїми враженнями.

Понеділок, як то кажуть, день важкий, особливо якщо починаєш якусь справу, але не для керівників та гуртківців РБДЮТ. Тож веселі канікули стартували вдало і легко, а розпочала їх розважально-ігрова програма «Ура! Канікули!», яку підготували і провели керівники  вокальних гуртків Курта Аліна Сергіївна та Уткін Андрій Володимирович.  Ми разом з іншими гуртківцями грали в музичні ігри, брали участь у пісенних вікторинах, відгадували загадки, співали, жартували…

Було весело!

28 жовтня усі ми, гуртківці і керівники, віддали шану  пам`яті нашому славному земляку, великому лікарю Миколі Андрійовичу Касьяну на траурному мітингу, присвяченому 5-ій річниці з дня його смерті.

До пам’ятника лікаря лягли вінки і квіти,

Як символ пам`яті, яка в серцях луна,

Схилились у пошані всі гуртківці-діти,

Які гордяться іменем Миколи Касьяна!

Було трепетно, хвилююче…

Наступного дня в Будинку творчості відбувся дуже цікавий і відповідальний захід – конкурс-виставка плакатів на тему «Бережіть Україну!» майже всі гуртки взяли участь і були відзначені адміністрацією закладу.

Було патріотично!

Керівник хореографічного гуртка Ярослава Миколаївна Тереніна проводила запальне танцювально-ігрове шоу «Осінні ритми».

Було весело, цікаво, жарко!

30 жовтня цікаву пізнавально-розвиваючу програму підготував відділ декоративно-ужиткового мистецтва – керівник гуртків Людмила Панасівна Куць представила майстер-клас «Виготовлення ромашки технікою пластилінопластика».

Було захоплююче!

Наступного дня ми всі були у захваті від участі у майстер-класі «Осінні квіти у техніці петриківського розпису», який підготував і провів керівник екологічних гуртків Дмитро Віталійович Діякон.

Листопад для нас розпочався веселим суботнім ранком екскурсією до осіннього лісу. Розважально-ігрову програму для нас підготували керівники гуртків Ірина Миколаївна Мар`яновська  Аліна Сергіївна Курта.

Було дуже весело!!!

Другий тиждень осінніх канікул у Будинку творчості промайнув, як один день. Ми змагалися у конкурсній програмі на кращу художню роботу «Яскраві барви осені», яку підготувала керівник студії образотворчого мистецтва Алла Геннадіївна Волочай. Брали участь у цікавому майстер-класі «Чарівний клубочок» і навчилися виготовляти ляльку- оберіг з ниток (керівник: Марина Петрівна Калитка). Розважалися на танцювальному флеш-мобі «Ми – діти України» (керівник: Тереніна Я.М.). Училися виготовляти  чарівні троянди з осінніх листочків, створювати композиції з природного матеріалу (керівники: Куць Л.П., Мар`яновська І.М.) . Брали участь у засіданні Кобеляцької громадської організації «Краєзнавець».

І останню сторінку осінніх канікул перегорнули батьківські збори гуртків художнього відділу «Осінній марафон творчих ідей», де діти разом з керівниками показали батькам все, чого вони навчилися за 2 місяці занять. Нові номера художньої самодіяльності представили керівники вокальних гуртків: Вільхова Наталія Вікторівна, Курта Аліна Сергіївна, Уткін Андрій Володимирович. Свою програму показав гурток художнього читання «Калинонька» (керівник: Сабадирь Г.В.). Роботу свого гуртка та нових танцювальних зірочок презентувала керівник хореографічного колективу «Велес» Ярослава Миколаївна Тереніна. Директор РБДЮТ  Галина Вікторівна Сабадирь привітала всіх присутніх із вдалим початком нового навчального року, поділилася творчими планами на майбутнє, подякувала батькам за активну участь у творчому житті закладу, а дітям побажала успіхів, натхнення, нових здобутків, творчих досягнень та перемог.

Закінчилися осінні канікули, та ми не сумуємо, бо провели їх весело, цікаво і змістовно! З нетерпінням чекаємо зимових забав, які уже готують для нас майстри творчої справи Кобеляцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості ім. Миколи Касьяна.

 

                                     Юні журналісти  Тараненко Олег  та Акуфенко Даніл

Переглядів: 392 | Додав: maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz