Субота, 20.04.2024, 05:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 2 » ОЗДОРОВЛЕННЯ - 2014 У КОБЕЛЯЦЬКОМУ РБДЮТ ім. МИКОЛИ КАСЬЯНА
16:26
ОЗДОРОВЛЕННЯ - 2014 У КОБЕЛЯЦЬКОМУ РБДЮТ ім. МИКОЛИ КАСЬЯНА

ОЗДОРОВЛЕННЯ  - 2014  У  КОБЕЛЯЦЬКОМУ  РБДЮТ ім. МИКОЛИ КАСЬЯНА

Час біжить невпинно, ніби дикий кінь, як не старайся – не зупиниш. Ось уже й спливає до кінця перший місяць літа – рум`яний та веселий червень. Літні канікули вирують на повну силу – триває оздоровчий період школярів.

Днями завершилася оздоровча кампанія і в Кобеляцькому районному Будинку дитячої та юнацької творчості ім. Миколи Касьяна. При позашкільному закладі майже три  тижні працював профільний оздоровчий табір «Барвінок», який у цьому році святкував своє 11-річчя. Нинішнім літом червневої пори у «Барвінку» оздоровилося 40 завзятих хлоп’ят і дівчат – веселих барвінчат. Девізом нашого табору на протязі всіх подорожей-мандрівок була незмінна речівка:

Раз, два – кличе літо,

Ми барвінка дружні діти!

Три, чотири – усміхнись

І до сонця потягнись!

Хай голівки нам зігріє,

Потім дощиком умиє.

Станемо ми дружно в рід –

Барвінчат літній парад!

Оздоровлення при Кобеляцькому РБДЮТ стартувало з веселого і сонячного свята – Дня захисту дітей! Відкриття табору «Барвінок» відбулося у цікавій ігровій формі «Будьмо знайомі». Далі план проведення літніх канікул у табірній зміні, як барвистий калейдоскоп, чергувався то спортивними іграми, то екскурсіями, козацькими забавами, подорожами, ігровими та розважальними програмами, тренінговими заняттями. Найбільш яскраві моменти, які запам’яталися   і сподобалися дітям, були: «День Індіанця- змагання племен», екскурсія на ПП «Бистряков», конкурс малюнку «Ми – за мир!», екскурсія до  кінно-спортивної   школи, зустріч з кобеляцькими літераторами, «День піратів – шукачів скарбів». Якраз  Свято  Піратів і розпочало  останній день оздоровлення в Кобеляцькому РБДЮТ. Діти, переодягнені піратами, з задоволенням мандрували  мальовничими  берегами Ворскли (це були уявні піратські острови) і нарешті знайшли омріяний скраб пірата Джо Однорукого. Закриття табору відбулося у приміщенні  Будинку творчості святковим концертом, урочистим нагородженням активних учасників табірної зміни і, звичайно, сюрпризом – було відкрито величезний мішок з написом «СКАРБ» і дітям роздали смачні солодкі призи.

Щасливі, усміхнені і задоволені, з грамотами і подарунками дітлахи поверталася додому. Сумували лише тому, що це був останній день роботи табору «Барвінок»

Дорогі діти, бажаємо вам добре відпочити на канікулах і до  зустрічі у новому навчальному році. У Кобеляцькому РБДЮТ на вас чекають гуртки на будь-які смаки. Чекаємо вас!

Переглядів: 346 | Додав: maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz