Середа, 24.04.2024, 20:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Березень » 6 » ЗУСТРІЛИ ВЕСНУ ПЕРЕМОГАМИ!
16:45
ЗУСТРІЛИ ВЕСНУ ПЕРЕМОГАМИ!

Минулий тиждень у Кобеляцькому будинку дитячої та юнацької творчості імені Миколи Андрійовича Касьяна видався плідним на різноманітні заходи. У рамках проведення тижня «Школа методиста», відповідно до плану обласних методоб`єднань, наші керівники гуртків взяли участь у проведенні семінарів, майстер-класів та тренінгів, що проводилися у Полтаві з ініціативи обласного центру естетичного виховання учнівської молоді.

26 лютого на базі Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбулося методичне об`єднання організаторів роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку «Природничо-екологічне та народознавче виховання дітей», у якому взяла участь керівник гуртків екологічного напрямку Кобеляцького БДЮТ Марина Калитка.

27 лютого ОЦЕВУМ на семінарі по обміну досвідом керівників літературних студій області, учасником якого була керівник гуртка «Літературна творчість» Віта Кузема. Цього ж дня у нашому позашкільному закладі творче об`єднання «Танцювальний колектив «Фреш»» (керівник: Ірина Дядюра) представив відкрите заняття середньої групи гуртка (3-ій рік навчання).

28 лютого методист Кобеляцького БДЮТ Тетяна Дядюра відвідала цікавий майстер-клас з театрального та ораторського мистецтв в рамках проведення методоб`єднання серед керівників-театралів та культорганізаторів закладів освіти області. Паралельно на базі Полтавського педагогічного університету імені В.Г.Короленка відбувся семінар хореографів, у якому взяла участь і наш керівник танцювального колективу «Фреш» Ірина Дядюра. Дуже дякуємо колегам з ОЦЕВУМУ за цікаві і змістовні заходи, наші керівники почерпнули для себе багато корисної інформації .

А тим часом у Кобеляцькому БДЮТ в останній день зими Кобеляцька районна станція юних туристів проводила районний зліт юних краєзнавців та активістів шкільних музеїв. Пошуковий загін «Джерело» нашого позашкільного закладу (керівник: Олена Білаш) був активним його учасником і здобув чимало нагород: дипломи І ступеня районного етапу за дослідницьку роботу «Річка Оріль – найчистіша річка в Україні» у номінації «Екологічне краєзнавство» ( у обласному етапі – лауреат конкурсу) та за пошукову роботу до 100-річчя революції «Історія однієї долі» ( ІІ місце у Полтаві).

Апогеєм цікавого, змістовного і насиченого тижня стала участь та перемоги наших гуртківців у V Всеукраїнському фестивалі-конкурсі учнівської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя», присвяченому Лесі Українці. Диплом І ступеня здобули наші юні журналісти за кращу роботу у номінації «Аудіовізуальний твір» (керівник: Олена Білаш). Юні артисти декламаторського мистецтва теж поповнили свій арсенал нагород: Рибка Ярослава – диплом ІІ ступеня, Кравченко Артем – диплом ІІІ ступеня, Кісіль Яна – лауреат конкурсу (керівник: Галина Вікорівна Сабадирь). Учасники гуртка «Журналістика» отримали подяку за радіопостановку «Легенда про щастя», лауреатом конкурсу у номінації «Малюнок» за роботу «Вишеньки» став вихованець гуртка «Дитячий театр «Котигорошко»» Антон Шпирка (керівник: Олена Білаш).

Так, цікавими заходами та перемогами наш творчий колектив та зіркові вихованці зустріли весну. Вітаємо усіх з новими здобутками і бажаємо, не збавляючи обертів, впевнено долати нові творчі вершини!

 

 

Переглядів: 202 | Додав: maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz