Четвер, 25.04.2024, 11:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Лютий » 4 » ЗИМОВІ СВЯТА І БУДНІ КОБЕЛЯЦЬКОГО БДЮТ
12:19
ЗИМОВІ СВЯТА І БУДНІ КОБЕЛЯЦЬКОГО БДЮТ

Багата і щедра цьогоріч видалася зима не лише на сніг, заметілі та морози. У будинок дитячої творчості вона принесла безліч різноманітних заходів, свят і концертів, а ще подарувала гуртківцям перемоги у конкурсах та фестивалях

Традиційно, низку зимових заходів розпочав святковий концерт до Дня Святого Миколая. Були проведені майстер-клас з образотворчого мистецтва та виставка малюнків вихованців закладу «Зимові чудеса» (керівники: Марина Калитка та Людмила Куць). Продовжили святкову естафету цікаві та веселі новорічні ранки для організацій міста. На канікулах керівник гуртків Людмила Куць проводила цікавий майстер-клас з декоративно-ужиткового мистецтва «Зимові прикраси» - виготовлення виробів з фоамірану для вихованців Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру. Кульмінацією усіх казкових дійств стала урочиста концертна програма «Зимові дива», яка була представлена на районній сцені 18 січня. Творчі колективи відділу художньої самодіяльності представили яскраві концертні номери: звучали чудові новорічні пісні; вражали оригінальністю запальні танці; радували виступами вітальна група клубу «Калинонька», ансамбль народних інструментів «Веселі ложкарі», дитячий театр «Котигорошко»… усе це вдало вплелося у канву казкового зимового дійства, головними героями якого були: Дід Мороз (Богдан Калитка) та Снігуронька (Олена Білаш), і двоє бджоленят Буся і Боня, ролі яких майстерно зіграли юні артисти Оля Глинська і Максим Білаш. Чудовий концерт, ігри та розваги, казковий момент – усе це створило у залі неповторну атмосферу справжнього дива, домашнього затишку з п`янким ароматом ялинково-мандаринового зимового свята. Щиро дякуємо районній держадміністрації, районній раді та відділу освіти за щирі вітальні слова і солодкі подарунки для нашої творчої дітвори. Особлива вдячність нашим друзям-спонсорам, активним батькам за допомогу у створенні концертних костюмів, декорацій та оформленні сцени.

А зима продовжувала радувати нас чудовою сніжною погодою, а ще подарувала гуртківцям екскурсії до обласного центру: 9 січня – «Подорож у новорічну казку» (керівник: Олена Білаш) , 13 січня – «На гостину до красуні-ялинки» (керівник: Галина Вікторівна Сабадирь) ; 29 січня – екскурсія до музею Олеся Гончара в село Суха «Духовні скарби рідного краю» (керівник: Олена Білаш).

14 січня учасники клубу художнього читання «Калинонька» (керівник: Г.В.Сабадирь) вітали працівників та керівників організацій міста із Василем та старим Новим роком.

А ще щедра зима принесла нашому позашкільному закладу чимало перемог: Максим Білаш отримав спеціальну відзнаку Всеукраїнського конкурсу «Я – журналіст!» у номінації «Надія журналістики» та здобув перемогу у обласному етапі Всеукраїнської фотовиставки !Україна – це ми!» (керівник: Олена Білаш); ансамбль народних інструментів «Веселі ложкарі» отримав супер Гран-Прі у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Мелодії і ритми на Ворсклою» (керівник: Андрій Уткін), учасники клубу художнього читання «Калинонька» Черкаська Анна, Жуков Ілля та маленький Вальцев Матвій стали переможцями цього ж фестивалю у номінації «Художнє читання» (керівник: Галина Вікторівна Сабадирь).

І завершив січень обласний фестиваль художньої творчості для дітей з особливими потребами, на якому свій майстер-клас провела наш керівник декоративно-ужиткового відділу Людмила Куць і взала участь її вихованка Каріна Байбак.

Ось така щедра і багата на події зима у Кобеляцькому будинку дитячої та юнацької творчості імені Миколи Андрійовича Касьяна! Але це ще не все - попереду місяць лютий, який обіцяє бути цікавим на заходи і плідним на конкурси та фестивалі.

Тож, нових перемог і звершень бажаємо нашим гуртківцям і їх керівникам.

 

 

 

 

Переглядів: 208 | Додав: maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz