Середа, 24.04.2024, 18:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Травень » 24 » Весняні канікули в Будинку творчості!!!
12:21
Весняні канікули в Будинку творчості!!!

Цікаво й змістовно пройшли веснянні канікули в Кобеляцькому Будинку дитячої та юнацької творчості імені Миколи Андрійовича Касьяна, які розпочав майстер-клас «Виготовлення пластилінової писанки». Керівник гуртків декоративно-ужиткового мистецтва Куць Людмила Панасівна ознайомила дітей з технікою пластилінопластики. Діти, які завжди із задоволенням спішать на гурток до свого улюбленого керівника, майстерно виготовили великодні писанки з пластиліну. А керівник гуртка Олена Білаш провела із вихованцями майстер-клас з писанкарства, де ознайомила їх з історією писанки та технікою розпису. Кожна дитина спробувала себе в ролі майстра.

Не менш цікаво та весело пройшла музично-розважальна програма «У свті музики», яку підготував керівник вокального гуртка Уткін Андрій. На заході діти відгадували мелодії, співали в караоке сучасні пісенні композиції, брали участь у цікавих конкурсах. Найактивнішими учасниками були: Уткін Антон, Довбня Каріна, Базанова Яна.

Керівник гуртків екологічного напряму Калитка Марина провела конкурс малюнків «Пташина родина»,розповіла про птахів , які прилітають до нас навесні . Після цікавої презентації діти виконали малюнки, де переможцями стали: у молодшій віковій категорії Коваль Софія (I місце), Білаш Ілля (II місце), Федоренко Аня (III місце); у середній віковій категорії перші місця вибороли: Прійдан Настя, Черкаська Аня, Богомоз Аня, II місце - Срібна Олеся, треті місця – Масляннікова Діана, Білаш Максим, Савченко Олексій, Коваль Настя. У старшій віковій категорії перші місця зайняли: Демидова Марія, Кисіль Яна, Омельченко Аня, III місця – Базанова Яна, Письмена Даша. Переможців дипломами нагородила директор позашкільного закладу Сабадирь Галина Вікторівна.

29 березня на запрошення працівників Кобеляцького центру зайнятості, у новоствореному клубі «Поклик душі» для активних, ініціативних жінок міста і району був проведений майстер-клас «Пасхальний кошик», де Сабадирь Галина Вікторівна, керівник гуртка народознавства «Духовність» познайомила усіх з українськими традиціями в зв’язку з підготовкою до зустрічі Великодня, з обрядами та правилами, яких дотримувалися наші пращури із сивої давнини. А Куць Людмила Панасівна запросила всіх бажаючих до майстерні «Розмалюй свою писанку», ознайомила з технікою виготовлення писанки та крашанки на території Полтавщини. Усі присутні з великим бажанням виготовили писанку крапанку.

На гуртку сучасного танцю хореографічного коллективу «Фреш» керівник Дядюра Ірина провела відкриті заняття у підготовчій, молодшій та середній группах, де вихованці показали свої навички та уміння.

І уже традиційно, на завершення канікул відбулося свято зустрічі птахів, яке підготувала Марина Калитка . На початку свята Весна ( Білаш Олена) та ведуча Кузема Віта загадали загадки про птахів, познайомили дітей з цікавими фактами з життя птахів, провели цікаву вікторину. Учасники гуртка «Зоряний олімп» Бистрякова Каріна та Гриценко Каріна подарували пісенні вітання, Білаш Максим виконав гумореску «Дід мисливець», вихованці клубу «Калинонька» КисільЯна і Черкаська Аня розповіли вірші.

А ляльковий театр «Мадагаскар» (керівник Дядюра Тетяна) дебютував з виставою «Хитра лисичка» (автор Кузема Віта). Лисичка ( Калитка Софія) змогла обдурити діда Василя (Лещук Володимир ) з бабою Настею (Глиняна Анна) і видурити у них поросятко (Гребенюк Іван), а у діда Івана (Лещук Вадим) видурила Бичка (Захарченко Юра) і тільки дід Микита (Косих Валентин), півник (Таранушич Іра) та собачка (Жуков Ілля) змогли провчити лисичку. А казкар дід Панас (Курочка Денис) оповів казку словами автора.

Після закінчення свята на всіх чекала запальна, весела дискотека, яка проходить що п’ятниці для гуртківців та гостей закладу , яку організовують (Сабадирь Г.В., Уткін А.В.).

Юні фотолюбителі, учасники гуртка «Цифрове фото» підготували фоторепортаж про незабутні весняні канікули.

 

Ось так весело, цікаво та змістовно пройшли канікули у нашому будиночку…

 

 

 

Переглядів: 266 | Додав: maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz