П`ятниця, 26.04.2024, 06:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Червень » 27 » Веселі канікули у Кобеляцькому БДЮТ!!!
12:59
Веселі канікули у Кобеляцькому БДЮТ!!!

Літо – пора відпочинку, веселощів та оздоровлення дітей! Цього року дитячий оздоровчий табір «Барвінок» при Кобеляцькому БДЮТ імені Миколи Касьяна відвідали понад сімдесят дітей. Кожен проведений день в таборі – це окрема подорож, пригоди, цікаві ігри, екскурсії.

Оздоровча кампанія 2018 у позашкільному закладі розпочалася з ігрової програми «Будьмо знайомі», де кожен розповів про себе. Щоранку діти гуртом збирались у Будинку творчості на ранкову зарядку і вирушали до школи на сніданок. Опісля прямували до лісу, або до річки. Незабутні враження отримали вихованці від екскурсії до екопарку, де можна було побачити різноманітних тварин і птахів, дізнатись про них багато цікавого та сфотографуватись на фоні чудових краєвидів. Майже тригодинна прогулянка пролетіла непомітно. Захоплююче і неповторно пройшов День індіанця: веселі старти, змагання, флешмоби та майстер-клас з розпису тіла порадували усіх учасників.

Та найбільше дітвора чекала на, уже традиційний, День піратів. Кожен готував свій костюм, вигадував собі ім’я і гуртом прямували на «Острів скарбів» (пляж «Заїки»). Саме там до зграйки шукачів пригод випливли дорослі пірати, які розпочали квест-програму з пошуків скарбів: танцювальні замальовки, розгадування загадок, виконання цікавих завдань і врешті-решт скарб було знайдено! Кожен маленький пірат отримав подарунок і море позитивних емоцій.

Учасники та вихователі оздоровчого табору взяли участь у відкритті садочка «Малятко» в Дрижиній Греблі, а це Інна Козько та Каріна Гриценко, Максим Білаш та Ілля Жуков, Яся Рибка та Вікторія Петренко. Також провели зустріч з письменником Олександром Олексійовичем Черкаським, вірші та гумор читали Аня Черкаська, Максим Гудима, Артем Крамаренко та Ілля Жуков. За час табірної зміни вітали іменинників: Рената Абдурахманова, Анастасію Лисенко, Аню Богомаз , Івана Кулика. Різножанрові майстер-класи для дітей провели керівники гуртків декоративного-ужиткового відділу Людмила Панасівна Куць та Ірина Миколаївна Мар’яновська.

У рамках плану проведення літніх канікул був проведений одноденний похід до лісу найактивніших вихованців БДЮТ на чолі з директором Галиною Вікторівною Сабадирь. Насичена розважальна програма сподобалась дітворі: складали палатки, проводили естафети, спортивні ігри і, звичайно, їли смачну кашу!

Підсумували все переглядом відеофільму «Веселі будні табору «Барвінок»". Протягом чотирнадцяти днів з учасниками оздоровчого табору працювали їх вихователі: Олена Білаш, Марина Калитка, Тетяна Дядюра та начальник табору Андрій Уткін.

Бажаємо нашим вихованцям теплих сонячних днів, гарного настрою та веселих пригод і чекаємо на вас у вересні!

   

   

Переглядів: 252 | Додав: maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz