П`ятниця, 29.03.2024, 02:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Січень » 10 » Перемога у Всеукраїнському конкурсі юних журналістів!!!
15:09
Перемога у Всеукраїнському конкурсі юних журналістів!!!

Під час поїздки творчої групи журналістів Кобеляцького БДЮТ у травні цього року на Міжнародний фестиваль «Прес-весна на Дніпрових схилах» ми познайомилися з цікавою особистістю, журналістом, секретарем Національної спілки журналістів України, викладачем Національного університету «Острозька академія», автором книг з журналістики - Віталієм Голубєвим. Саме він розповів нам про Всеукраїнський конкурс учнівських творчих робіт «Я – журналіст», керівником якого є. У вересні ми ознайомилися з положенням та тематикою конкурсу і вирішили взяти у ньому участь.

На конкурс відправили 4 роботи: «Моя школа» (Карпенко Єлизавета), «Наш екопарк» (Козько Інна), «Заробітчанка» (Білаш Максим) та «Волонтери міста» (Детюк Вікторія), відео робота «Наш парк» (гурток «Журналістика»). Кожна робота ретельно готувалась і неодноразово корегувалась. Ми з нетерпінням чекали на результати. І на початку грудня, просто під час нашого заняття з «Журналістики», до нашого керівника гуртка Олени Володимирівни, зателефонував пан Віталій і повідомив довгоочікуваний результат.

Великою несподіванкою для нас стала перемога нашого наймолодшого учасника – Білаша Максима. Як виявилося, на конкурс було подано 850 робіт з 24 областей України. Серед 18 переможців, він одержав Спеціальну відзнаку у номінації «Надія журналістики». Його есе «Заробітчанка», напевно, вразило суддів своєю емоційністю та щирістю. Це твір про маму його друга, яка поїхала на заробітки до чужої країни, залишивши свою родину. Така проблема є нині досить популярною, адже, малооплачувані роботи в Україні є наслідком того, що велика кількість людей їде закордон, щоб заробити на краще життя.

На церемонію нагородження, що проходила 14 грудня у конференц-залі Національної спілки журналістів України у м. Київ, в силу обставин, Максим не потрапив. Та нагорода знайшла свого власника напередодні Нового року. На одному з новорічних ранків у Будинку дитячої та юнацької творчості Дід Мороз та Снігуронька вручили Максиму відзнаку, подарунок - дитячу книгу «Книга добра» та солодощі від організаторів конкурсу.

Тож, вітаємо нашого юного переможця та бажаємо подальших успіхів у журналістській справі!

Переглядів: 165 | Додав: maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz