П`ятниця, 29.03.2024, 15:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 17 » На свято у Будинок творчості!!!
14:07
На свято у Будинок творчості!!!

Днями Будинок дитячої та юнацької творчості імені Миколи Касьяна стрічав гостей на зустрічі-святі: Покрова святої Богородиці, День Українського козацтва, День захисника України та День створення УПА.

А на свято завітали: Кучеренко Анатолій Іванович – представник кобеляцьких козаків, учасник АТО Борис Ярошенко, волонтери Тетяна Вільхова, Наталія Гук, Валентина Корецька, Тетяна Мєлкозьорова та Ніна Рибалко.

Ведуча свята, Олена Білаш, зуміла об'єднати всі свята в один цікавий захід. Як і годиться у нас на Україні, гостей стрічали хлібом-сіллю, пролунав гімн, хвилиною мовчання згадали земляків загиблих в АТО, переглянули фільм про армію УПА, слова вітання лунали від Анатолія Івановича.

Першими для глядачів виступали найменші вихованці РБДЮТ – молодша група танцювального колективу «Фреш», які дебютували дитячим етюдом «Ходить гарбуз по городі», порадував глядача танок «Автобус», старша група виконала танок «Подоляночка». Свої пісенні вітання дарували Інна Козько, Каріна Гриценко, ансамбль «Батальйончик». Гумор читали Максим Гудим, Артем Кравченко, Артем Крамаренко, патріотичний вірш «Я дитина твоя, Україно!» прочитала Аня Черкаська, дитячий театр «Котигорошко» подарували свою виставу «Колобок-женишок», вірш «Я всім бажаю щастя» майстерно виконав Тарас Кузема.

Та справжнім сюрпризом, як для дітей так і для дорослих, було музичне вітання від воїна АТО Бориса Ярошенка, який нещодавно став учасником Всеукраїнського конкурсу «Пісні народжені в АТО», де посів третє місце.

Далі слово мали волонтери, які подякували за підтримку діток і колектив РБДЮТ. А ті в свою чергу передали 10 ящичків з солодощами для захисників України, а ще ляльки-обереги, малюнки та листівки від найменших вихованців нашого «будиночку».

Зустріч завершилася спільною молитвою за вільну Україну, яку із свічкою в руках, читали всі присутні.

 

 

Переглядів: 289 | Додав: maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz