Четвер, 28.03.2024, 12:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Травень » 24 » Ми – переможці Міжнародного фестивалю-конкурсу «Прес-весна на Дніпрових схилах»!!!
13:34
Ми – переможці Міжнародного фестивалю-конкурсу «Прес-весна на Дніпрових схилах»!!!

Цього року наш гурток «Журналістика» Кобеляцького БДЮТ імені М.А. Касьяна вперше вирішив взяти участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької журналістики. Відібрали найкращі роботи: репортаж Вікторії Детюк «Кобеляцькі янголи милосердя», відео репортаж та фоторепортаж «Зустріч з Є. Положієм», фільм про волонтерів міста (В. Детюк та Є. Карпенко), і надіслали організаторам.

Невдовзі надійшло запрошення на фестиваль, радості не було меж! Делегація у складі вихованців Максима Білаша, Вікторії Детюк, Єлизавети Карпенко та керівника гуртка Олени Білаш прибула до столиці.

У цьому році на Фестиваль завітали понад 300 учасників з 17 регіонів України (37 міст та сіл) та учасники із 4 країн світу: Білорусі, Польщі, Азербайджану, Придністров’я. Серед учасників фестивалю більше 60 дітей з Луганської і Донецької областей.

До Оргкомітету Фестивалю надійшло близько 2 800 робіт у 10 номінаціях: «Літературний твір», «Газета», «Журналістська робота», «Інтернет-журналістика та "ІТ-проект», «Медіа-проект», «Телефільм», «Фоторепортаж», «Радіоробота», «Голос покоління Z», «Традиції та новаторство». Усі роботи оцінювало журі - редактори та журналісти провідних засобів масових комунікацій України, науковці та практики столичних вишів. Номінацію «Голос покоління Z» оцінювало дитяче журі (юні журналісти, вихованці інформаційно-творчого агентства «ЮН-ПРЕС»). З 18 по 20 травня проходив XVІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах».

Перший день підготував для нас багато приємностей: цікавий квест, знайомство з учасниками, організаторами та волонтерами фестивалю, і, звичайно, нагородження переможців заочного туру. Урочиста церемонія нагородження проходила у Київському Палаці дітей та юнацтва. Позитивні ведучі та поважні гості вітали лауреатів та оголошували переможців.

Спецпремією були нагороджені Максим Білаш (диплом і комп. мишка) та Єлизавета Карпенко (диплом і навушники), вони ж стали лауреатами конкурсу і одержали в подарунок цікаві книги про комп’ютер та журналістику.

Великою і приємною несподіванкою для нас стала перемога Вікторії Детюк (репортаж «Кобеляцькі янголи милосердя»). Вона одержала диплом за перше місце (за підписом зам міністра освіти П. Хобзея), кубок фестивалю та цінний подарунок – омріяний планшет!

Другий день взагалі пройшов на ура! Прогулянка набережною, теплохід, квест у Межигір’ї надовго запам’ятаються учасникам та їх керівникам. Нові знання, перемоги, друзі, привітне ставлення, розкішна програма. А що ще потрібно?

Наш дебют на фестивалі пройшов успішно. Сподіваємось повернутися наступного року… Бажаємо успіхів кожному з вас! Нехай мрії здійснюються, змінюймо світ разом!

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 255 | Додав: maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz