Субота, 20.04.2024, 05:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Лютий » 15 » Кейс-тиждень «З любов`ю в серці»!!!
14:03
Кейс-тиждень «З любов`ю в серці»!!!

Триває кейс-тиждень «З любов`ю в серці» з 11 – по 15 лютого 2019 року відповідно до плану роботи Кобеляцького БДЮТ імені Миколи Андрійовича Касьяна. У рамках днів педагогічної майстерності проведені різноманітні цікаві масові заходи для творчої дітвори позашкільного закладу, присвячені Дню Святого Валентина.

11 лютого свої казкові двері відчинила творча майстерня Святого Валентина «На крилах кохання» (керівники: Марина Калитка, Віта Кузема). Наступного дня від творчої майстерні була презентована фото зона «З Днем Закоханих». Пошта Святого Валентина працювала весь тиждень цілодобово і назбирала у чарівну скриньку цілу купу листів-валентинок.

Керівник гуртків декоративно-ужиткового відділу Людмила Куць 13 лютого провела майстер-клас з оригамі «Виготовлення валентинок» для учнів 6 класу Кобеляцької ЗОШ №3.

Як завжди, по плану, у середу відбулася нарада при директору, де керівники гуртків звітували про свою роботу і ділилися творчими планами на майбутнє (директор Галина Вікторівна Сабадирь).

Цікаво та оригінально пройшло відкрите заняття гуртка «Дитячий театр «Котигорошко»» (керівник: Олена Білаш), на якому вихованці відточували свої вміння у художньому читанні.

Ну і звичайно, 14 лютого для гуртківців позашкільного закладу була влаштована святкова вечірка «Стріли Купідона» із вітаннями, сюрпризами та веселою дискотекою (методист Тетяна Дядюра, керівник танцювального гуртка Ірина Дядюра).

Цього ж дня увечері для всіх закоханих в районному центрі культури та дозвілля відбувся концерт вокально-інструментального гурту «Ескорт», одним із солістів якого є наш керівник вокальної студії Андрій Уткін. Вітаємо його із вдалим виступом!

Фінішує кейс-тиждень «З любов`ю в серці» сьогодні, у п’ятницю, народознавчим святом до Дня Стрітення «Зиму проводжаємо – весну зустрічаємо». У програмі заходу плануються: театральне дійство, святковий концерт, майстер-клас із пластилінопластики, сюрпризи, ігри та забави (керівники: Галина Вікторівна Сабадирь, Тетяна Дядюра, Людмила Куць, Андрій Уткін).

Цікаво, весело і корисно провели цей тиждень гуртківці і керівники будинку творчості. Усім приємного відпочинку на вихідних!!! Творчих ідей та натхнення!!!

Чекаємо весну!!!

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 224 | Додав: maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz