П`ятниця, 19.04.2024, 03:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 22 » Герої рідного краю…
16:48
Герої рідного краю…

Ми вклоняємось низько Вам, хлопці,

За наші спокійні ночі і дні,

Ми вклоняємось і дякуєм Богу,

Що Ви повернулись додому…живі…

 

     Днями у Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася зустріч дітей з нашими земляками, захисниками – учасниками АТО та волонтерами міста. На запрошення дітей відгукнулися Сергій Буйнецький та Вячеслав Колодочка, волонтери Тетяна Вільхова, Наталія Гук і Наталія Федоренко знайшли час і завітали в наш будиночок.

   В теплій сімейній обстановці проходила зустріч. Поважні гості свята, герої рідного краю, Сергій та Вячеслав пригадали і розповіли нам як отримали повістки, як проходило їх навчання та підготовка, як потрапили у зону АТО… На запитання дітей «Чи відчуваєте Ви себе героями сьогодні?» відповідали коротко і впевнено: «Ні. Це був наш обов’язок!». Усі присутні, затамувавши подих, уважно слухали історії з передової, переглядали фото та відео.

    Волонтери розповідали про свою нелегку дорогу на Схід, про потреби солдатів, передавали від них вітання і подяку за підтримку усім землякам. Великою несподіванкою був подарований нам прапор України, який днями повернувся із зони АТО і мав десятки побажань від справжніх героїв не лише з області, а з усієї країни.

   Наші дітки теж підготувалися до зустрічі. Гурток «Паперопластики» виготовив патріотичні браслетики, гурток «Основи журналістики» організував акцію «Допоможімо воїнам АТО» і зібрали овочі та консервацію, а гурток «Дитячий театр «Котигорошко» спробував «зігріти» своїх захисників і організував збір коштів на теплі шкарпетки, а також провели уроки малювання на тему «Хочу миру!» і передали свої роботи волонтерам.  

    Згадали хвилиною мовчання загиблих земляків та воїнів Небесної сотні.

Сьогодні із небес нам світять зорі,

Яскраві, світлі «воїни добра».

Їм на подібне свято не прийти ніколи…

Про них думками хвилина мовчання …

 

Згадаємо Небесну сотню,

Згадаємо загиблих у АТО,

Ми незнайомому солдатові запалим свічку,

Хвилиною мовчання згадаємо його…

 

    Свої патріотичні вітання присутнім подарували: Влада Мурейко, Денис Татушенко і Кузенко Людмила, Вікторія Федоренко, Тарас Кузема та Максим Шимко.  Зустріч підготувала і провела Олена Білаш.

Переглядів: 423 | Додав: maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz