Середа, 24.04.2024, 03:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 11 » День відкритих дверей
12:38
День відкритих дверей

Весела дітвора розпрощалася з русявим літом і, взявши за руку рудокосу осінь, попрямувала знайомою стежкою до шкільного порогу. Новий навчальний рік яскравим святом розпочав і районний Будинок дитячої та юнацької творчості імені Миколи Касьяна. Традиційний захід позашкільного закладу День відкритих дверей «Країна творчості – 2017» пролунав веселим дійством 8 вересня.

Святкову програму розпочав Гімн Країни Творчості у виконанні вихованців вокального гуртка. Вітальна група «Сонячні промінчики», учасники клубу художнього читання «Калинонька», розповіли усім про цікаве яскраве веселе творче життя у позашкільному закладі.

Постійний гість, добрий друг, почесний громадянин Країни Дитинства, голова громадської організації «Літератор» Леонід Борисович Митько подякував колективу дорослих і дітей Будинку творчості за активну участь у творчому житті рідного краю.

Нагороджені грамотою позашкільного закладу волонтери Кобеляччини, які були присутні на святі, відзначили активну громадську позицію дитячої творчої установи.

Гостей, батьків, дітей та педагогів з початком нового навчального року привітала директор Кобеляцького РБДЮТ імені Миколи Касьяна Галина Вікторівна Сабадирь і відзначила грамотами найактивніших дітей і дорослих, що живуть і працюють в Країні творчості.

З вітальним словом виступив директор районної станції юних туристів Миколи Павлович Шабалтій, адже 8 вересня юні туристи також святкували День відкритих дверей.

Керівник гуртка «Основи журналістики» Олена Володимирівна Білаш анонсувала громадський проект «Країна Дитячих Мрій» (облаштування дитячого майданчика на території Будинку творчості).

Свою роботу і технічний винахід «Марсохід» представили вихованці гуртка «Радіоконструювання», керівник: Зерницький Михайло Борисович.

Свої вокальні та музичні здібності продемонстрували вихованки студії «Зоряний олімп» Козько Інна, Гриценко Каріна, Бистрякова Каріна та колектив народних інструментів «Ложкарі», керівник: Уткін Андрій Володимирович.

Хореографічний колектив «Фреш» порадував присутніх запальними танцями «Веселий автобус» (молодша група), «Танцюй з нами» (старша група) та яскравими музичними іграми, керівник: Дядюра Ірина Федорівна.

Справжній казковий сюрприз улаштував ляльковий театр «Мадагаскар» (керівник: Дядюра Тетяна Миколаївна) – на свято завітали герої із відомого мультика «Лунтік». Разом з гуртківцями Лунтік і його друзі (Скляр Людмила, Стокоз Анна, Молнар Марія, Жорняк Даша) голосно співали, весело танцювали, грали в ігри, а потім частувалися смачною кашею.

По завершенню заходу ведучі (Кузема Віта та Кузема Тарас) запросили дітей і їх батьків у Будинок творчості для знайомства з гуртками.

Початок занять – то особлива дата!

Ми раді творчих дітей привітати

З початком навчального року нового,

До Храму Дитинства веде вас дорога!

Приходьте до нас, веселі, творчі, талановиті!

В Країні мрій ви зможете жити.

Тут сміх, танок і пісня лунає,

Будинок творчості всім щиро двері відчиняє!

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 1203 | Додав: maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz