П`ятниця, 29.03.2024, 11:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Зимові канікули у Кобеляцькому  Будинку дитячої та юнацької творчості імені Миколи Касьяна розпочалися зимовою  казкою, що зустрічала  дітей  працівників фабрики «Мрія», Кобеляцького  відділу поліції, Кобеляцької ЦРЛ, міського водоканалу. Новорічні ранки пройшли в теплій і затишній атмосфері. Розпочинали казкове дійство Дід Мороз (Калитка Богдан, Черкаський Сергій) та Снігуронька (Білаш Олена). Вони вітали присутніх  зимовою піснею, розважали загадками та музичними іграми. Потім Баба Яга (Кузема Віта) та Чорт (Уткін Андрій) вкрали у Діда Мороза  чарівний мішок  з подарунками, та не змогли його відкрити, бо він був зачарований.  Дід Мороз і Снігурочка пробачили лісову нечисть і запросили до дітей на свято пограти в ігри  та конкурси. Діти розповідали Дідусеві Морозу віршики і залюбки брали участь у веселих забавах разом з казковими героями та отримували за це призи.  В подарунок дітям Дід ... Читати далі »

Переглядів: 223 | Додав: maryna | Дата: 05.01.2017 | Коментарі (0)

19  грудня у Кобеляцькому РБДЮТ імені  Миколи Касьяна відбулося  свято  до Дня Святого Миколая «Миколаївські дива».

Маленькі янголята (клуб художнього читання «Калинонька» керівник Галина Сабадирь) сповістили усіх про прихід зимових свят і добрі дива, що творить Святий Миколай. Директор Будинку творчості Галина Вікторівна Сабадирь привітала  дітей, батьків та гостей зі святом, побажала  добра, успіхів, натхнення та веселих новорічних свят.

Згадували поетичним словом нашого Кобеляцького Чудотворця, великого лікаря Миколу Андрійовича Касьяна.

Програма  святкового концерту була весела та різноманітна: вокалісти гуртка, а саме Пронженко Дана, Козько Інн ... Читати далі »

Переглядів: 243 | Додав: maryna | Дата: 05.01.2017 | Коментарі (0)

7 грудня у приміщенні Кобеляцького Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася презентація книги Сергія Миколайовича Петренка « Маю честь запросити».  Також в цей день автор святкував свій ювілей – 5о річчя. Привітати та познайомитися з творчістю С. Петренка завітали начальники району  Шевченко Таміла В’ячеславівна  та Коваль Наталія Мефодіївна, рідні, друзі та колеги по перу. Багато побажань, щирих слів пролунало на творчому заході  автора та найбільше запам’яталося привітання  найменших гостів – вихованців Кобеляцького РБДЮТ ім. Миколи Касьяна:

Земля кобеляцька щира й багата –

Сади квітучі, ниви й поля.

Сьогодні не звичайний день, а свято –

Ювілей Сергія Петренка – справжнього трударя.< ... Читати далі »

Переглядів: 284 | Додав: maryna | Дата: 09.12.2016 | Коментарі (0)

Учасники привітальної групи, вихованці клубу художнього читання «Калинонька» Кобеляцького РБДЮТ ім. Миколи Касьяна (кер.: Сабадирь Галина Вікторівна) 7 грудня на святковому концерті привітали депутатів району з Днем самоврядування. Діти представили нову оригінальну  програму і побажали усім присутнім добра, миру, злагоди, плідної праці на благо нашої держави.

Нехай усе вдається і збувається,

Хай Кобеляцький край наш прославляється,

У мирі хай живе наша держава,

... Читати далі »

Переглядів: 186 | Додав: maryna | Дата: 08.12.2016 | Коментарі (1)

05 грудня 2016 року за ініціативи Кобеляцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості ім. Миколи Касьяна та районного методичного кабінету відділу освіти Кобеляцької РДА були започатковані змагання серед  учнів загальноосвітніх закладів Кобеляцького  району з кульової стрільби з пневматичної гвинтівки.

Організував та провів змагання методист райметодкабінету Жорняк Ігор Олександрович. Уже другий рік він працює керівником гуртка  «Захисники Вітчизни – стрілковий» при Кобеляцькому РБДЮТ. Заняття гуртка  проходять на базі Кобеляцького НВК № 1  в стрілецькому тирі , де і  відбулися змагання, присвячені  Дню Збройних Сил України.

Між собою змагалися  команди: Кобеляцького РБДЮТ, Кобеляцького НВК №1, Кобеляцької ЗОШ №3 I-IIст.,  Білицької ЗОШ №1 I-III ст.

... Читати далі »

Переглядів: 239 | Додав: maryna | Дата: 06.12.2016 | Коментарі (0)

3 грудня начальник відділу освіти Кобеляцької  РДА Наталія Мефодіївна Коваль святкувала  ювілейний день народження. 5 грудня у актовому залі відділу освіти ювілярку урочисто вітали: голова обкому профспілки працівників освіти і науки Шумейко Григорій Іванович, головний спеціаліст відділу освіти Масич Наталія Іванівна, голова РК профспілки  освітян району Зінченко Ірина Михайлівна, завідувач рай методкабінету Мужайло Алла Никифорівна, члени профспілкового комітету, усі підрозділи відділу освіти, логопеди району, районна станція юних туристів на чолі з директором Шабалтієм Миколою Павловичем. Багато теплих і щирих слів прозвучало на адресу ювілярки.

Вже урочиста мить майже настала –

Багато  щирих з квітами гостей,

Нас дата неабияка зібрала –

... Читати далі »

Переглядів: 237 | Додав: maryna | Дата: 06.12.2016 | Коментарі (0)

Канікули у Будинку творчості – це завжди цікаві і веселі будні для його вихованців. Кожен день був продуманий і розрахований перш за все на інтереси дітей. Крім традиційних занять на дітей чекали ігри, майстер – класи,  концертна програма.

Тиждень був присвячений національно – патріотичному вихованню і розпочала його директор нашого «будиночку» Галина Вікторівна Сабадирь. Вона презентувала  народознавчу виставку «Український оберіг».

У вівторок на дітей чекав майстер - клас  з ниток  «Лялька – символ України»  (Калитка М.П.) , у середу майстер – клас з оригамі «Виготовлення птаха миру» (Куць Л.П.), у п’ятницю діти взяли участь у майстер - класі «Виготовлення підковки» (Білаш О.В.). Всі патріотичні  вироби було передано волонтерам для наших з ... Читати далі »

Переглядів: 229 | Додав: maryna | Дата: 15.11.2016 | Коментарі (0)

28 жовтня минає сім років, як не стало серед нас унікальної  людини, неординарної творчої особистості, великого лікаря, родоначальника мануальної терапії, нашого славного земляка, патріота своєї землі

                           Миколи Андрійовича Касьяна

Свіча горіла, сяяла, палала,

Тепло скрізь дарувала, всюди, всім,

В жовтневий день, раптом, вогню не стало -

Засяла ж зірка в небі голубім…

Горить свіча, немов ота зоря,

Така яскрава, тепла і велика,

... Читати далі »

Переглядів: 226 | Додав: maryna | Дата: 15.11.2016 | Коментарі (0)

Вітаєм ветеранів-освітян з чудовим святом,
Воно і ніжністю, і радістю дзвенить.
Учитель ! Педагог! У слові цім багато
Добра, любові, щирості звучить.

5 жовтня у Будинку дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості для ветеранів-освітян району з нагоди Всесвітнього Дня учителя. Зібрання розпочав голова ветеранської спілки освітян міста  Чернявський Петро Іванович, привітавши усіх присутніх педагогів зі святом. З вітальним словом виступила начальник відділу освіти  Коваль Наталія Мефодіївна, подякувала усім  присутнім за їх нелегку працю, побажала міцного здоров’я і довгих років життя. Святкові вітання подарувала ветеранам голова профспілки освітян  району Зінченко Ірина Михайлівна, наголосивши на важливості професії вчителя, її значущості у вихованні підростаючого покоління. Святкову концертну програму освітянам подарували керівники та вихованці Кобеляцького Р ... Читати далі »

Переглядів: 215 | Додав: maryna | Дата: 15.11.2016 | Коментарі (0)

   Будинок творчості чекає на вас !!!

   16 вересня в Кобеляцькому РБДЮТ ім. Миколи Касьяна відбулося традиційне свято - День відкритих дверей "Країна Творчості". Не дивлячись на прохолодний день, подвір’я нашого «будиночку» швидко наповнилося дитячими голосами.  На свято завітали поважні гості головний спеціаліст відділу освіти  Ніна Михайлівна Кононенко та Петро Іванович Чернявський, які привітали дітей з початком навчального року та нагородили  учасників Всеукраїнських та обласних конкурсів. Подяки вручили активним батькам.

   Швидко і весело пролетів час . Кожен  гурток  представив себе  на сцені та запросив до себе веселих, кмітливих та енергійних. Крапку в чудовому святі поставила традиційна смачна, довгоочікувана каша. ... Читати далі »

Переглядів: 254 | Додав: maryna | Дата: 20.09.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 »
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz