Понеділок, 13.05.2024, 05:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Кобеляцький БДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 15 » ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ У КОБЕЛЯЦЬКОМУ РБДЮТ ІМ. МИКОЛИ КАСЬЯНА
11:35
ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ У КОБЕЛЯЦЬКОМУ РБДЮТ ІМ. МИКОЛИ КАСЬЯНА

Канікули у Будинку творчості – це завжди цікаві і веселі будні для його вихованців. Кожен день був продуманий і розрахований перш за все на інтереси дітей. Крім традиційних занять на дітей чекали ігри, майстер – класи,  концертна програма.

Тиждень був присвячений національно – патріотичному вихованню і розпочала його директор нашого «будиночку» Галина Вікторівна Сабадирь. Вона презентувала  народознавчу виставку «Український оберіг».

У вівторок на дітей чекав майстер - клас  з ниток  «Лялька – символ України»  (Калитка М.П.) , у середу майстер – клас з оригамі «Виготовлення птаха миру» (Куць Л.П.), у п’ятницю діти взяли участь у майстер - класі «Виготовлення підковки» (Білаш О.В.). Всі патріотичні  вироби було передано волонтерам для наших захисників у зону АТО.

 На базі нашого будинку було проведено районні заходи . А саме, засідання районної громадської організації «Літератор» - презентація книги Василя Педана (Кузема В.С.). Районний зліт учнівського самоврядування  «Профілактика лихослів’я» . Відбулася екскурсія по пам’ятних місцях рідного міста. ( Мар’яновська І. М.)

 Та найвеселішим видався четвер. Діти залюбки взяли участь у конкурсно – розважальній програмі «Козацькі забави» (Дядюра Т.М.) , у флешмобі  «Ми – діти України!» (Дядюра І.Ф.). Цікаво пройшла пісенна програма «Де козак -  там і слава» та майстер – клас «Гра на народних інструментах» (Уткін А.В.).

   Психолог Годзенко О.С. провела з вихованцями опитування «Патріотизм у дитячому розумінні». В результаті чого з’ясувалось, що всі опитувані діти вважають себе патріотами своєї країни. Для них найріднішою є рідна батьківщина – Україна. Вони з гордістю вдягають вишиванку, спілкуються українською мовою, поважають одне одного, підтримують акції допомоги воїнам АТО.

  Час пролетів непомітно. Весело і з користю пройшли осінні канікули у Будинку творчості. Кожна дитина проявила себе маленьким патріотом, навчилася виготовляти національні сувеніри, цікаво й активно провела своє дозвілля.

   Білаш О.В.

   

  

  

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 236 | Додав: maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
День відкритих две
Пошук
Годинник
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz